I així serà per dins la torre de Jesucrist!

Aquest article conté un vídeo

Al llarg de les últimes setmanes hem parlat molt en aquest blog de la torre de Jesucrist, la més alta del temple, amb motiu de la seva imminent construcció. Hem donat a conèixer les singularitats dels panells de pedra tesada amb què l’aixecarem, gairebé el doble de grans que els de les restants torres centrals. Hem explicat com serà el mur de pedra que hi haurà al seu interior, que contindrà una escala de caragol i un ascensor de vidre que permetran pujar fins als 144 metres dels 172,5 a què arribarà la torre; des d’allà es podrà contemplar l’interior de la creu que culminarà el cimbori central. I hem explicat el simbolisme de tot plegat i de la decoració de l’interior de la torre, que il·lustrarà les frases de Jesús «Jo sóc la llum» i «Jo sóc el camí, la veritat i la vida». Però ara, a més, us mostrem amb un vídeo tot allò que hem anat desvetllant amb paraules i imatges digitals en 3D.

Aquest vídeo s’ha donat a conèixer avui durant la presentació de les Portes Obertes d’enguany, que se celebren els dies 21, 22 i 23 de setembre, i amb les quals la Sagrada Família mostra l’evolució de les obres i les fites més importants de futur. La torre de Jesucrist, sens dubte, és una d’aquestes, ja que està previst que el primer panell es col·loqui a l’octubre. No obstant això, per visitar-la encara caldrà esperar a la seva finalització, l’any 2022, però ara ja ens podem fer una idea més acurada de com serà per dins amb aquest vídeo.

Endinseu-vos, doncs, a l’interior de la torre de Jesucrist!

Comentaris

 1. no m’agrada la façana de la gloria …s’hauria de demanar a un artita actual una interpretaciò…fet per en gaudi tindria gràcia ara cal seguir una evoluciò dels temps.

  1. Hola,
   Per al desenvolupament arquitectònic d’aquesta façana se seguiran les directrius que van deixar i que encara es conserven tant de Gaudí com dels seus deixebles: fragments de la maqueta original elaborada pel mateix Gaudí, fotos d’arxiu de la maqueta original de la seva època i la informació que van deixar per escrit els deixebles de Gaudí sobre el simbolisme i arquitectura.

   Pel que fa a la simbologia que s’ha de reproduir a la façana de la Glòria, la Fundació de la Sagrada Família va nomenar tres teòlegs per assessorar els arquitectes actuals sobre com s’han d’esculpir els missatges que Gaudí volia transmetre en aquesta façana, vetllant perquè siguin fidels al projecte original i al significat teològic.
   Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *