Finalitzada la façana de la Passió amb el llençol del Sant Sepulcre

Avui s’ha col·locat la mortalla, el llençol que cobria el cadàver de Jesús, sobre el forat d’entrada del conjunt escultòric del Sepulcre Buit de la façana de la Passió.

Per a la col·locació d’aquesta peça s’ha utilitzat una grua pròpia. El llençol, que està dissenyat en tres peces, té un pes total de 665 kg i, per la banda que serà visible des del carrer, fa 1,25 metres de llarg. Com la resta d’escultures del conjunt del Sant Sepulcre, és obra de Francesc Fajula, qui l’ha elaborat a partir d’un llençol real col·locat sobre la roca on se situa el sepulcre.

Aquesta peça és l’última que faltava per posar a la façana de la Passió, la construcció de la qual es va iniciar el 1954. En els últims mesos s’ha col·locat el lleó, el moltó del sacrifici d’Isaac, l’escena del Sant Sepulcre, amb l’àngel que anuncia a les tres Maries la resurrecció de Jesucrist, i el conjunt escultòric de la Creu Gloriosa, a la cúspide del cimaci.

 


 

Comentaris

  1. Ya que está completamente acabada, ¿ que tal un blog spot con la descripción de cada escena y su situación en la fachada ?
    Un saludo¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *