Col·loquem un nou nivell a la torre de la Mare de Déu

Aquesta setmana, la torre de la Mare de Déu torna a créixer, després d’un mes i mig en què la col·locació de nous panells ha estat paralitzada per la instal·lació de la claraboia damunt de l’altar. El passat dimarts van arribar al temple nous panells de pedra i van començar les tasques de col·locació, de forma que ja estem arribant al sisè nivell d’aquesta torre central.

En aquest moment, ja no hi ha cap altra tasca prevista que interrompi el creixement de la torre i, per tant, es continuaran les obres d’aixecament. Així, a partir d’ara es podrà anar veient que es van col·locant nous panells de manera regular a un ritme aproximat d’un nivell nou per mes.

L’activitat a Galera, on es munten els panells de pedra, no s’havia aturat, però, durant aquest últim mes i mig, s’havia estat treballant en les noves peces de la torre de la Mare de Déu, que serà la segona torre més alta de la Sagrada Família i que està ubicada sobre l’absis. Amb el sisè nivell, en el qual estem treballant ara, s’assoliran els 81,95 metres d’altura i s’hauran col·locat un total de 72 panells.

Es preveu que el centre de l’estrella que coronarà la torre es trobi a la mateixa altura que les torres dels evangelistes (135 metres) i, per tant, la punta de l’estrella s’acostarà als 140 metres d’altura. Al seu torn, la torre de Jesucrist tindrà una alçària de 172,5 metres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *