S’inicia la col·locació dels tres àngels del conjunt de la Creu

Aquest matí s’ha iniciat la col·locació dels tres àngels del conjunt escultòric de la Creu Gloriosa, situat al cim del frontó de la façana de la Passió i on, des de la setmana passada, ja hi ha la creu.

Les tasques de col·locació han començat per les bases de les tres figures, i entre demà i dimecres està prevista la instal·lació de les parts restants del conjunt, obra de l’escultor Lau Feliu. Per a aquesta tasca es compta amb l’ajuda d’un equip d’escaladors i d’una grua, que hissa les escultures des de l’espai on es troben, a 30 metres d’altura, fins al cimaci, a 40 metres.

Els àngels van arribar a la Sagrada Família el passat dijous. Les figures fan entre 2,5 metres, la més petita, i 4,30 metres, la més alta, i cadascuna d’elles pesa 4 tones.

 

 

ACTUALITZACIÓ 

El dimarts dia 10 es va finalitzar la col·locació dels tres àngels que adoren la Creu Gloriosa. La tasca es va dur a terme abans del que estava previst, ja que el primer dia, finalment, es van poder col·locar les bases dels àngels més una segona peça. D’aquesta manera, ja sols quedava instal·lar la part dels caps per donar l’obra per finalitzada. Així doncs, ara ja es pot observar el conjunt escultòric complet des del carrer.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *